Η ARAG είναι η γερμανική ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας, η οποία ιδρύθηκε το 1935 στην Γερμανία από τον δικηγόρο Heinrich Fassbender ως εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας με σκοπό την εύκολη πρόσβαση του πολίτη στην δικαιοσύνη.


Εξασφαλίζει τον ασφαλισμένο της και του δίνει την δυνατότητα να συμβουλεύεται ανά πάσα στιγμή, τους ειδικούς για κάθε νομικό ζήτημα. Του δίνει ακόμα περισσότερο τη δύναμη να διαπραγματεύεται κι επιπλέον, αν χρειαστεί, να διεκδικεί το δίκιο του με "όπλα" την εμπειρία του ειδικού, την σιγουριά του ανεξάρτητου και τέλος, την ποιότητα που μπορεί και παρέχει μόνο ένας εξειδικευμένος οργανισμός.


Στην Ελλάδα είναι αναγνωρίσιμη δύναμη αφού κάνει αισθητή την παρουσία της στην ασφαλιστική αγορά από το 1972. Η πρώτη κάλυψη της ARAG ήταν η Νομική Προστασία Οχήματος. Οι ανάγκες όμως της αγοράς οδήγησαν την εταιρία στην επέκταση της προσφοράς της.


Σήμερα προσφέρονται προγράμματα που καλύπτουν πολλούς τομείς τόσο της ιδιωτικής, όσο και οικονομικής ζωής, όπως Νομική Προστασία Οικογένειας, Νομική Προστασία Επιτηδευματιών και Ελεύθερων Επαγγελματιών, Νομική Προστασία Οικιών και Διαμερισμάτων, Νομική Προστασία Διαχειριστών Πολυκατοικιών και πολλά άλλα κι έχουν εκδοθεί πάνω από 1.000.000 συμβόλαια Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.


Αποκλειστικά για τους πελάτες της Γ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. | MILITARY FAMILY S.A. χορηγείται 10% έκπτωση στα παρακάτω προγράμματα:

ΠΛΗΡΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ & ΟΔΗΓΟΥ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ