Το ασφαλιστικό μας γραφείο, Γ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. | MILITARY FAMILY S.A., με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γεώργιο Παπαχρήστο, πρώην αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, συνεχίζοντας την παράδοση 20 και πλέον ετών, έχει την ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάσει το Πρόγραμμα Προσωπικής και Οικογενειακής Προστασίας των Ιπταμένων Πολεμικής Αεροπορίας.Μία από τις βασικότερες αιτίες μιας αναπάντεχης ανατροπής του βιοτικού επιπέδου είναι η απώλεια ζωής ή ένα σοβαρό ατύχημα.


Προκειμένου εσείς και η οικογένειά σας να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα άμεσα έξοδα που απαιτούνται σε μια δύσκολη στιγμή, προσφέρουμε μία αξιόπιστη λύση σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Όμιλο Ασφαλειών Ζωής παγκοσμίως.


Εγγυώμαστε την φροντίδα αυτών που αγαπάτε με ένα Πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, με εξαιρετικά προσιτό ετήσιο ασφάλιστρο που παραμένει σταθερό σε ΟΛΗ τη διάρκεια του Προγράμματος, χαρίζοντάς σας πολύτιμη ηρεμία και σιγουριά.Με το Πρόγραμμα Προστασίας σας παρέχεται:


 ✓ Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας, με την εφάπαξ καταβολή του ποσού των 200.000€ σε περίπτωση θανάτου και των 100.000€ σε περίπτωση μόνιμης ανικανότητας.


 ✓ Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας.Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε από τους συμβούλους μας για το Πρόγραμμα και να συμπληρώσετε με την βοήθειά μας την αίτηση για να ενταχθείτε σε αυτό.Διαβάστε τις παροχές και τους όρους του Προγράμματος στο αναλυτικό μας έντυπο